Placinta cu piept de pui

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2011 | 7814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 cepe verzi
  • jumatate ardei rosu
  • 2 rosii
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 foaie aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu piept de pui:

Aluatul foietaj il punem la dezghetat.

Pieptul de pui,fara os si fara piele,il spalam bine si il taiem in doua bucati.

il punem intr-o tigaita cu apa si il fierbem cam 15-20 minute,cu un praf de sare si piper.

dupa ce s-a fiert il scotem pe o farfurie la racit.

curatam ceapa si o spalam.

rosiile le scoatem cotorul,le curatam de pielita.

legumele(ceapa verde,rosiile si ardeiul rosu)le dam pe masina de tocat carne(sau prin robot).

puiul rece il dam si acesta prin masina sau il tocati.

amestecati legumele cu puiul.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il amestecam cu restul ingredientelor.

mai adaugam si 1 ou,sare si piper dupa gust.

amestecam bine de tot toate ingredientele.

pe masa de lucru presaram putina faina si asezam foieajul,pe care il mai intindem putin cu sucitorul.

luam o tava de tarta,si asezam in ea cam jumatate din foietaj,sa fie atat baza cat si pe peretii tavei.

apoi punem compozitia,o uniformizam,iar deasupra venim cu o alta foaie de aluat.

taiem surplusul ,iar deasupra o ungem cu ou batut.

dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita,pana placinta este gata.

o scoateti,o lasati sa se racoreasca putin si serviti.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Rocsi 1

19.06.2011, 13:33

mamaieelena

babi5 1

06.08.2013, 23:22

Rocsi 1

07.08.2013, 10:50

Babi multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza sarata